УСЛУГИ
cropped-logoogradi1.jpg

Во прилог широк спектар на производи за кои ги нудиме следните услуги:
• Совети
• Истражување на теренот 
• Транспорт услуги на купени огради
• Подготвителна изградбата на оградата
• Инсталацијата


КОНСАЛТИНГ
Ако не сте сигурни за вашиот изглед на ограда со помош и совет од професионалниот персонал,  ќе Ви биде многу поедноставно.


Транспортни услуги
Ние нудиме превоз за нашите купени производи


ИНСТАЛАЦИЈА 
Според системот на “клуч на рака”.